Kérdezz tőlünk bármit

Termékkel kapcsolatos

A fogfehérítés a természetes fogakon működik. 

Ha valamilyen felületi és / vagy felszín alatti elszíneződést tapasztalsz a fogaidon (étkezés, ivás, főleg a kávé és a tea fogyasztás vagy dohányzás miatt), érdemes használni, hiszen a sárgás, elszíneződött fogazatot minimum 5 árnyalattal fehérebbre változtatja. 

Átlagos eredmény 6 hónap és 1 év közötti, ez a saját fogzománcodtól és a szokásaidtól függ.

Az Európában forgalmazható fogfehérítő gélek peroxid mentes összetevőket tartalmaznak. Az általunk forgalmazott fogfehérítő gél teljesen természetes, vegán, így egészséges fogíny és egészséges fogak mellett a fogfehérítő gél használatától érzékenység nem tapasztalható. 

Azoknál az embereknél, akiknek apró repedéseik vannak a fogzománcban, a fogkezelés bármely szakaszában, vagy nagyon vékony vagy porózus zománc, a foguk állapota miatt enyhe fogérzékenység tapasztalható. A készletünkben található egyedülálló remineralizáló gél csökkenti az esetleges érzékenységet.

Teljesen személy függő. Ez egy természetes fogfehérítés, amely az elszíneződött fogakat a természetes színéhez igazítja. Az átlagos eredmények 4-8 árnyalattal fehérebbek, mint a kezelés előtt.

A készletet napi egyszer vagy kétszer kell használni, kihagyás nélkül, legfeljebb 10 napig. Hagyd a gélt a fogaidon legalább 30 percig, minden alkalommal. Minél tovább tartod fent, annál jobb eredmény születik. Az összes fehérítő kezelést a Minerals Enamel Booster alkalmazásával fejezd be, az eredmények lezárása és a fogzománc megerősítése érdekében!

Szállítás és fizetés

Termékeinket akár 2 munkanapon belül megkaphatod, a GLS futárszolgálat általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre vagy a lakásodra, munkanapon 8.00 és 17.00 óra között.

Külföldi rendelés esetén a szállítás 4-5 munkanapot vesz igénybe.

Sikertelen kézbesítés esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül kérheted a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre pl.: a munkahelyedre vagy akár személyes csomagátvételt is az általad választott GLS CsomagPontban.

Ha nem kérsz semmilyen változtatást, akkor GLS két munkanapon belül ismét megkísérli a küldemény kézbesítését az eredeti címre.
(Ha nem látod a GLS levelét, akkor lehet, hogy spam vagy a promóciók mappában landolt.)

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét): Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. 

Bankkártyás fizetés: Ingyenesen és regisztráció nélkül fizethetsz a bankkártyáddal.

990 Ft., viszont a szállítás Magyarországon 10.000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes!

Igen, csomagodat személyesen is átveheted a Budapest XI. kerület, Fehérvári út 65. szám alatt hétköznapokon 10-18 óra között. Ha személyes átvételt szeretnél a vásárlás során válaszd a szállítási módnál a személyes átvételi lehetőséget.

prémium fogfehérítő készlet

Alapár: 13 990 Ft