Whiteness Páros Prémium fogfehérítő csomag 2*10 alkalomra

19 990 Ft 9 900 Ft

 

Hófehér fogak akár 5 nap alatt a prémium fogfehérítő készlettel

Szerezzétek vissza fogaitok hófehér ragyogását kényelmesen az otthonotokban az egyszerűen használható Prémium fogfehérítő készlettel!

Nyűgözzetek le mindenkit a környezetetekben a magabiztos fehér mosolyotokkal!

Az évek során elfogyasztott ételektől, kávé-tea fogyasztástól megsárgultak a fogaitok? Szeretitek a vörösbort és ez sajnos meglátszik a fogaitokon is? Esetleg dohányoztok?

Elhoztuk Nektek a megoldást, hogyan tudjátok visszanyerni fogaitok eredeti fehérségét! Próbáljátok ki a Prémium fogfehérítő készletünket, a peroxid mentes fogfehérítő gél és a mini LED lámpa segítségével már az első 5 nap után garantáltan érzékelhető eredményekre számíthattok!

A ragyogó fehér mosolyért ki sem kell mozdulnotok!

Nem szükséges fogorvoshoz fordulnod, hogy elérjétek az áhított fehér fogakat. Használjátok kényelmesen az otthonotokban, a 10-14 alkalomra elegendő gélt tartalmazó fogfehérítő készletet a fogorvosi árakhoz képest jóval költséghatékonyabban. 

Akár 5 nap alatt 5 árnyalattal fehérebb fogak a Prémium fogfehérítő készlettel!

 

 

Mi mindent tartalmaz a Prémium fogfehérítő készletünk számotokra?

 • A vegán glicerint tartalmazó, peroxid mentes, 10-14 alkalomra elegendő, prémium minőségű fogfehérítő gél az USAban, rendkívül szigorú szabályoknak megfelelően készült, garanciát biztosítva számotokra a tökéletes minőségre. 
 • A fogsíneket hő hatására a saját fogazatotokra formálhatjátok.
 • A mini LED lámpa kék fényének köszönhetően egyszerű, gyors az otthoni fogfehérítés.
 • A gyorsító spray használatával növelheted a fogfehérítés hatékonyságát
 • A fogsín tároló tok segítségével tisztán tarthatjátok a fogsíneket a használaton kívüli időszakban.
 • A stílusos cipzáras hordozótáska segítségével bárhová elvihetitek, így a világ bármely pontján tartózkodjatok is, bárhol használhatjátok a fogfehérítő készletet.
 • A fogszínskála segítségével ellenőrizhetitek a változást és nyomon követhetitek a fogfehérítő készlet eredményességét.

Egyszerű használat lépésről lépésre

 1. Illeszd a fogaidra és nyomd rá a meleg vízben meglágyított fogsíneket, hogy felvegyék a fogsorod formáját!
 2. Moss fogat 60 másodpercig a gyorsító spray-ből 3 nyomásnyit alkalmazva!
 3. Nyomj max 1 ml fogfehérítő gélt a száraz fogsínekbe és helyezd a fogaidra!
 4. Használd a mini LED lámpát 20-35 percig a tökéletesebb eredményért!
 5. Ellenőrizd az eredményt a fogszínskálán!
 6. Amennyiben eleve érzékenyek a fogaid, használj remineralizáló gélt a fogfehérítés után!
 7. Gyönyörködj a ragyogó fogsorodban!

Költséghatékony, tartós fogfehérítés

Ha végeztetek a fogfehérítéssel és elértétek a kívánt eredményt, NE dobdjátok el a fogfehérítő készletet! Őrizzétek meg 1 évig és használjátok újra a következő fogfehérítés alkalmával! Már csak a fogfehérítő gélt kell beszerezni egy utánrendeléssel!

Fogfehérítés előtt és után képek

Fontos számotokra a megjelenésetek? Legyen lenyűgöző a mosolyotok, válasszátok a Páros Prémium fogfehérítő készletet stílus tanácsadóink ajánlásával!

Stílus tanácsadóink szerint az egyik legfontosabb ismérve az elegáns megjelenésünknek az ápoltságunk. Mi magunk egyszerűen befolyásolhatjuk külsőnk számos elemét, de a fogaink sárgaságát a rendszeres fogmosással sem tudjuk eltüntetni.

Szükség van egy professzionális megoldásra, mely pár nap alatt tartósan helyreállítja fogaitok eredeti fehérségét! Már akár 5 nap alatt látható változást tapasztalhattok, 10 nap alatt garantáltan tökéletes eredményre számíthattok!

 

Fektessetek időt és energiát megjelenésetekbe, változtassátok hófehérré fogaitokat és legyen lenyűgöző a másokra gyakorolt első benyomásotok ragyogó mosolyotokkal!

 

 

Valamilyen különleges eseményre készültök a pároddal? Válasszátok a Páros Prémium fogfehérítő csomagot a még kedvezőbb árért!

A páros csomagnak köszönhetően mindkettőtök mosolya ragyogni fog a nagy napon! A gyönyörű hófehér ruha, az esküvői fotózások fesztelensége szinte megköveteli, hogy a menyasszony és a vőlegény mosolya is ragyogjon!

A jövőben visszatekintve az esküvői képekre is mosolyt csal majd az arcotokra a Páros Prémium fogfehérítő csomagnak köszönhető ragyogó mosolyotok!

 

vásárlóink kérdései a fogfehérítésről

A Prémium fogfehérítő készlet 10-14 alkalomra elegendő fogfehérítő gélt tartalmaz, így alkalmanként 1000 – 1500 Ft a fogfehérítés ára. Kétségtelenül a fogorvosi árakhoz képest a legköltséghatékonyabb módszer arra, hogy kifehérítsd az évek során megsárgult fogaidat, kényelmesen, az otthonodban. 

Ráadásul a higiénikus fogfehérítő tálcának és a stílusos hordozó táskának köszönhetően újra használhatod a teljes készletet, amennyiben szeretnéd. Ebben az esetben már csak a fogfehérítő gélt szükséges utánrendelni.

Mindenkinek ajánljuk, akinek az eredeti hófehér fogai az évek során a táplálkozástól, a kávé és tea fogyasztástól illetve a vörösbortól, valamint a dohányzástól elszíneződtek.

Mindenképpen szükséges megjegyeznünk, hogy csak a természetes fogazatot fehéríti ki a fogfehérítő gél, ha már átestél fogpótláson, fogköved van, vagy valamilyen sérülés következtében elszíneződött a fogad, nem érheted el ugyanazt az eredményt, mint a természetes fogakon. 

Fogfehérítő géljeink az EU szabályoknak megfelelően kizárólag Peroxid mentes, természetes alapanyagokból készült hatóanyagot tartalmaznak, így nem okoznak érzékenységet. Amennyiben az ínyeden korábban valamilyen sérülés keletkezett, érdemes megvárni, hogy az ínyed begyógyuljon, így biztos lehetsz benne, hogy nem jár kellemetlenséggel a fogfehérítés folyamata.

A hatás egyéntől függően változó. Akinek jobban el van színeződve a foga, többszöri alkalmazás után számíthat fehér fogakra, mint annak, akinek csak éppen sárgásak a fogai. 

Átlagosan 5 alkalom után már látszódik a kezelés hatása, de mindenképp érdemes a fogfehérítő gélt elhasználni, ami maximum 10-14 alkalmas fogfehérítést jelent. 

Ha nagyon gyorsan szeretnéd elérni a célodat, használd minden nap egyszer és tartsd fent a maximális 35 percig. 1 óránál tovább semmiképp ne használd a fogfehérítőt! 

A maximális eredmény eléréséhez érdemes betartani a szabályokat, miszerint a kezelés után 4 óráig nem szabad enni, dohányozni, és 2 napig kerülni kell a színes ételek, italok fogyasztását. 

A hatás tartóssága a kezelés hosszától és az egyén szokásaitól is függ, átlagosan fél – egy évig tart a hatása.

Igen. Ebben az esetben Neked a kezelés után javasoljuk a Minerals Enamel Booster alkalmazását, melyet kifejezetten érzékeny fogakra fejlesztettek ki, amely enyhíti a fogérzékenységet, erősíti a fogzománcot, visszapótolja az ásványi anyagokat a fogaidba és az íze is kellemes.

ők már minket választottak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Whiteness Páros Prémium fogfehérítő csomag 2*10 alkalomra” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Részletes használati utasítás

 

 1. Tedd egy langyos-meleg vízzel teli tálba a szilikon fogsíneket. A fogsínek meleg vízben történő melegítéskor rugalmassá válnak, meglágyulnak. (Ne használj túl meleg, forró vizet, mert a szilikon fogsín eldeformálódhat!)
 2. Helyezd a lágy fogsíneket a felső és az alsó fogsorodra! Nyomkodd rá  a fogaidra a lágy fogsíneket, amelyek így felveszik a fogazatod formáját. Hideg hatására a már felvett formában megszilárdulnak, egyedi illesztést biztosítanak így újra és újra felhasználhatóak számodra!
 3. Vágd le a fogsínek kiálló tartó részeit, majd igazítsd a tálcákat a már meglévő foglenyomatod formájára ollóval! A felesleges részek opcionálisan levághatóak. (A foglenyomatod formáját meghagyva, a felesleges részeket érdemes levágni, hogy ne sértse az ínyedet.)
 4. Tisztítsd meg és hagyd megszáradni a fogsíneket! Használat előtt győződj meg róla, hogy a fogsínek biztosan szárazak-e!
 5. Aktiváld az elemet a mini LED lámpában, azaz távolítsd el a műanyag borítást az elemről, és húzd ki a műanyagot, majd helyezd vissza az elemet a helyére és tedd vissza a borítást!
 6. Nyomj a fogsínekbe 1 ml fogfehérítő gélt a fogaid külső része felé, de még ne helyezd fel a tálcákat! Ne nyomj túl sok gélt a tálcába, kevesebb, mint 1 ml elegendő alkalmanként! (Az előírtnál több gél használatával nem lesz hatékonyabb a fogfehérítés.)
 7. Használd az aktivizáló sprayt, nyomj belőle háromszor a fogkefédre és 60 másodpercig moss vele fogat! NE öblíts, csak keverd össze a szádban a folyadékot és köpd ki!
 8. Hirtelen helyezd fel a fogfehérítő géllel feltöltött fogsíneket a fogaidra, majd nyomd rá jó szorosan. (Töröld le a kicsorduló gélt az ínyedről, hogy elkerüld az esetleges érzékenységet!)
 9. Amikor mind a két fogsín felkerült a fogaidra, helyezd rájuk szorosan a mini LED lámpát, úgy, hogy a szádon belülre kerülve szorosan érintkezzen a fogsínekkel, majd kapcsold be a világítást!
 10. Várj 20-35 percig (érzékenységtől függően) majd távolítsd el a LED lámpát és a fogsínt. Ne használd alkalmanként 1 óránál tovább a fehérítő készletet!
 11. Mosd el a fogsíneket fogkefével és hideg vízzel, majd tárold az erre rendszeresített tartóban, száraz helyen!
 12. Ismételd meg a fogfehérítés folyamatát az 6. ponttól kezdődően amíg a kívánt eredményt el nem éred!