Remineralizáló gél

4 990 Ft

Érzékenyek a fogaid a hidegre, melegre?

A remineralizáló gél segít az érzékenység megszüntetésében.

Nem fehéríti a fogakat, azonban segíthet, hogy a mosolyod hosszan fehér maradjon.

Lehet még a fogfehérítés után a tökéletes eredményt fokozni?

Igen, ha  a fogfehérítés után Minerals ™ Enamel Booster remineralizáló gélt használsz.

Mit tartalmaz a remineralizáló gél, amitől megszűnik az érzékenység a fogakban?

 • fluoridot
 • kalcium-foszfátot
 • káliumot

Hogyan működik a remineralizáló gél?

Tömíti és erősíti a fogzománcot, és enyhíti a kisebb fogérzékenységet.

A kutatások azt mutatják, hogy a remineralizáló gél növeli a fehérített fogzománc mikrokeménységét. Ez a fogakat erősebbé és ellenállóbbá teszi.

Olyan tevékenységek, mint az evés, savas vagy cukros italok fogyasztása, valamint a fogfehérítés átmenetileg meggyengíthetik a fogzománcot. A szájban termelődő nyál végül helyreállítja a fogzománc keménységét ezen tevékenységek után, de a Minerals Enamel Booster remineralizáló gél gyorsítja és fokozza a természetes keményedési folyamatot.

Jellemzők:

 •  Kiegészíti a kulcsfontosságú ásványi anyagokat
 •  Megerősíti a fogzománcot
 •  Megakadályozza és enyhíti a fogérzékenységet
 •  Eltömíti a fogfehérítéskor jelentkező esetleges foltokat
 •  Kellemes mentolos íze van

ÉRZÉKENY A FOGAD HIDEGRE, MELEGRE?A REMINERALIZÁLÓ GÉL ENYHÍTI AZ ÉRZÉKENYSÉGET. PRÓBÁLD KI!​

vásárlóink kérdései a fogfehérítésről

A Prémium fogfehérítő készlet 10-14 alkalomra elegendő fogfehérítő gélt tartalmaz, így alkalmanként 1000 – 1500 Ft a fogfehérítés ára. Kétségtelenül a fogorvosi árakhoz képest a legköltséghatékonyabb módszer arra, hogy kifehérítsd az évek során megsárgult fogaidat, kényelmesen, az otthonodban. 

Ráadásul a higiénikus fogfehérítő tálcának és a stílusos hordozó táskának köszönhetően újra használhatod a teljes készletet, amennyiben szeretnéd. Ebben az esetben már csak a fogfehérítő gélt szükséges utánrendelni.

Mindenkinek ajánljuk, akinek az eredeti hófehér fogai az évek során a táplálkozástól, a kávé és tea fogyasztástól illetve a vörösbortól, valamint a dohányzástól elszíneződtek.

Mindenképpen szükséges megjegyeznünk, hogy csak a természetes fogazatot fehéríti ki a fogfehérítő gél, ha már átestél fogpótláson, fogköved van, vagy valamilyen sérülés következtében elszíneződött a fogad, nem érheted el ugyanazt az eredményt, mint a természetes fogakon. 

Fogfehérítő géljeink az EU szabályoknak megfelelően kizárólag Peroxid mentes, természetes alapanyagokból készült hatóanyagot tartalmaznak, így nem okoznak érzékenységet. Amennyiben az ínyeden korábban valamilyen sérülés keletkezett, érdemes megvárni, hogy az ínyed begyógyuljon, így biztos lehetsz benne, hogy nem jár kellemetlenséggel a fogfehérítés folyamata.

A hatás egyéntől függően változó. Akinek jobban el van színeződve a foga, többszöri alkalmazás után számíthat fehér fogakra, mint annak, akinek csak éppen sárgásak a fogai. 

Átlagosan 5 alkalom után már látszódik a kezelés hatása, de mindenképp érdemes a fogfehérítő gélt elhasználni, ami maximum 10-14 alkalmas fogfehérítést jelent. 

Ha nagyon gyorsan szeretnéd elérni a célodat, használd minden nap egyszer és tartsd fent a maximális 35 percig. 1 óránál tovább semmiképp ne használd a fogfehérítőt! 

A maximális eredmény eléréséhez érdemes betartani a szabályokat, miszerint a kezelés után 4 óráig nem szabad enni, dohányozni, és 2 napig kerülni kell a színes ételek, italok fogyasztását. 

A hatás tartóssága a kezelés hosszától és az egyén szokásaitól is függ, átlagosan fél – egy évig tart a hatása.

Igen. Ebben az esetben Neked a kezelés után javasoljuk a Minerals Enamel Booster alkalmazását, melyet kifejezetten érzékeny fogakra fejlesztettek ki, amely enyhíti a fogérzékenységet, erősíti a fogzománcot, visszapótolja az ásványi anyagokat a fogaidba és az íze is kellemes.

ők már minket választottak

Remineralizáló gél termékről 3 értékelés

  Gábor
  A remineralizáló egy igazán jó találmány. Egy kicsit sokallom az árát, de a fogfehérítővel együtt véve már ingyenes volt a szállítás, így jobban megérte.
  Hasznos?
  2 0
  Zsolt
  Úgy érzem biztonságban magam a fogfehérítés után, ha tudom, hogy vissza vannak töltve az ásványi anyagok a fogaimba, így minden második alkalom után használom a remineralizáló gélt.
  Hasznos?
  2 0
  Panni
  Az egyik oldalon érzékenyebbek voltak a fogaim a hidegre, fagyit nem is mertem enni, mióta használom ezt az ásványos gélt, bátran ihatok egy shaket is, meg sem érzem.
  Hasznos?
  2 0
Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük